...

Fen Edebiyat Fakültesi

NEVÜ’de Japon Öğretim Üyesi Fujimoto’dan Sayın Dekan Çetin’e Veda Ziyareti
03/04/2024

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nda 3 yıldır misafir öğretim elemanı olarak görev yapan Noriji Fujimoto, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ensar Çetin’e veda ziyaretinde bulundu.

Noriji Fujimoto beraberinde NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sema Gökenç Gülez, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ümmühan Sâre Uslu, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Gonca Varoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Emine Sicim Kaplan ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Çetin’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Ensar Çetin, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğrencilerine Japon dili ve kültürünü öğretmek için büyük çabalar sarf eden Fujimoto’ya, bölümümüze ve üniversitemize sunduğu kıymetli katkılarından dolayı teşekkür etti. Japonya’nın Osaka Üniversitesi’nde kariyerine devam edecek olan Sayın Fujimoto’ya mesleki ve akademik hayatında başarılarının devamını dileyen Prof. Dr. Ensar Çetin, üniversitemiz ile Osaka Üniversitesi arasında kurulacak olan ikili iş birliklerini destekleyeceğini vurguladı. Sayın Çetin ayrıca üniversitemiz ve bölümümüze sağladığı değerli katkılardan dolayı Fujimoto’ya teşekkür belgesi takdim etti.