...

Fen Edebiyat Fakültesi

Fen Edebiyat Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
22/05/2017

Üniversitemizin ve Fakültemizin kuruluşunun 10. Yılına denk gelen 17 Mayıs 2017’de 7. Mezuniyet yılımızı kutladık. 2016-2017 Mezuniyet törenimiz Üniversitemizin Kapalı Spor Salonunda saat 14.00’de başladı. Törenimiz bu yıl mezun olan 376 öğrencimizin ve ailelerinin katılımıyla kutlandı.

Üniversitemiz kapalı spor salonunda düzenlenen törene üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan ÇİÇEK, Fakültemiz Dekanı Vekili Prof. Dr. İlyas GÖKHAN, Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları, Akademik ve İdari Personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Erdal DEMİR’in konuşması ile başladı. Fakültemiz lisans programları birincisi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencisi Esma DURAN mezun öğrenciler adına konuşmalarını yaptı. Ardından Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. İlyas GÖKHAN ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan ÇİÇEK mezuniyet gününün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar. Daha sonra dereceye giren Fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncüsü ile bölümlerinde birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize plaket ve hediyeleri takdim edildi. Bölüm başkanları ve bölüm öğretim üyelerinin katılımıyla tüm mezun öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi. Fakültemiz 2016-2017 akademik yılında mezun öğrenciler adına Fakültemiz birincisi Esma DURAN mezuniyet kütüğüne plaka çaktı.

Tören üniversitemiz Sanat Kulübü öğrencilerinin hazırlamış oldukları zeybek ve modern dans gösterileri ile son buldu.